Ton Roskam

Uitgever

Hélène Roskam - Van Koppen

Office manager

Bas Hoekstra

Adjunct uitgever / Contentregie

Yvonne Zwaan

Hoofdredacteur Motorboot

Frank van Gils

Van Gils Promotions Accountmanager

Michelle van der Hoorn

Content Medewerker

De crew van Roskam Media telt vijf koppen.

Op de brug staat Ton Roskam, directeur en uitgever. Met kennis van alle geledingen in het uitgeversbedrijf kiest hij, vol nieuwe ideeën en ambitie, als zelfstandig ondernemer het ruime sop. Met nieuw elan en met het in de watersport verankerde Motorboot Magazine,  gaat hij meteen volle kracht vooruit.

Office manager Hélène Roskam – Van Koppen is thuis in de marketing, public relations en abonneebeheer. Naast een scheepslading aan retail-ervaring en zeven jaar nauwe betrokkenheid bij een lifestylemagazine runde ze enkele jaren het marketingbureau HR Publicity.

Vanuit zijn eigen bedrijf Van Gils Promotions is accountmanager Frank van Gils de commerciële motor. Sinds de eerste uitgave van Motorboot ziet Frank erop toe dat iedereen die zijn product, dienst of bedrijf wil promoten in Motorboot een plek krijgt.

Yvonne Zwaan is als hoofdredacteur van Motorboot verbonden aan Roskam Media. Ze kreeg de watersport met de paplepel ingegoten. Haar carrière begint na een opleiding accountmanagement als medewerker sales support. Haar enthousiasme voor de watersport in combinatie met een vlotte pen brengt haar echter als redacteur bij Motorboot. Commercieel en journalistiek gepokt en gemazeld is contentmarketing het speelveld waar ze initieel haar talenten aanwendt voor Roskam Media.

Adjunct uitgever en contentregisseur Bas Hoekstra begint zijn werkend leven als journalist/redacteur. Zich multimediaal doorontwikkelend, verruilt hij het schrijven voor de backoffice-functie van contentregisseur van meerdere vakbladen. Bij Roskam Media bekleedt hij tegenwoordig de functie adjunct uitgever en houdt hij zich bezig met contentstrategie en -management.