Roskam Media gaat samenwerken met HISWA Vereniging

Roskam Media gaat samenwerken met HISWA Vereniging. HISWA Vereniging, de brancheorganisatie voor de watersportindustrie, is voor de advertentieverkoop ten behoeve van haar eigen HISWA Magazine, in zee gegaan met Roskam Media. Directeur Geert Dijks van HISWA Vereniging en eigenaar Ton Roskam van Roskam Media ondertekenden donderdag tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show het contract waarin de samenwerking is vastgelegd. Roskam Media is onder meer de uitgever van Motorboot.

HISWA Magazine verschijnt 6 keer per jaar, in een oplage van 6.000 exemplaren. Het blad wordt niet alleen verspreid onder de 900 HISWA-bedrijven, maar ook bij enkele honderden watersportbedrijven die niet of nog niet bij de branche-organisatie zijn aangesloten. Daarnaast wordt het magazine toegezonden aan zo’n 2.500 ‘beslissers’: personen en organisaties, die van betekenis zijn voor de watersportindustrie, zoals provinciebesturen, beleidsambtenaren, Kamerleden, burgemeesters en belangenbehartigers.

Volgens directeur Geert Dijks koos HISWA Vereniging voor Roskam Media, omdat het bedrijf als uitgever van Motorboot ‘goed thuis is in de watersport’. Uitgever Ton Roskam omschreef Roskam Media als ‘een jong bedrijf met heel veel ervaring’. “Ik ben er trots op dat HISWA Vereniging na een zware selectie uiteindelijk voor Roskam Media heeft gekozen. Tegelijkertijd verwacht ik op basis van de kennis en kunde die ons bedrijf in huis heeft ook echt een bijdrage te kunnen leveren aan datgene waar HISWA Vereniging voor staat.”

De advertentieverkoop voor HISWA Magazine komt bij Roskam Media in handen van Frank van Gils. Hij verzorgt al meer dan dertig jaar ook de acquisitie voor Motorboot.