Roskam Media gaat samenwerking aan met DutchGiraffe’s WP-Magazines!

Alleen een tijdschrift, krant of nieuwssite uitgeven is tegenwoordig niet genoeg om je doelgroep optimaal te bereiken. 360༠ publishing is waar het om draait. Niet het platform, maar de boodschap staat centraal.
Voor Roskam Media reden genoeg haar dienstenpakket uit te breiden met ‘het mooiste wat er op het gebied van Online Magazines’ te vinden is. Na een stevige oriëntatie op de mogelijkheden is zijn bedrijf Partner geworden van WP-Magazines, onderdeel van het Haagse onlinebedrijf DutchGiraffe.20160715_15215d8

‘We gaan de Online Magazines actief aanbieden aan onze relaties binnen de watersportsector, maar er is inmiddels ook al flink wat interesse van geïnteresseerde bedrijven, verenigingen, instellingen en gemeenten bij ons in de regio’, aldus Bas Hoekstra van Roskam Media.
Op de foto een ‘shake-hands’ ter bekrachtiging van het Partnership tussen DutchGiraffe’s Tjeerd Hoppenbrouwers en Ton Roskam, uiteraard in het bijzijn van het Team van Roskam Media.
Ook nieuwsgierig wat Online Magazines voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel snel met Ton Roskam 06-53349793 of Bas Hoekstra 06-55338577