Roskam Media versterkt Motorboot

defimageAan de website motorboot.com van Roskam Media is een nieuw element toegevoegd: een portal voor het vinden van nieuwe en gebruikte motorboten, die ook direct te vinden is via Motorbootkopen.com. Hiervoor is een strategische samenwerking aangegaan met Yacht Focus. Uitgangspunt voor beide ondernemingen is het versterken van de eigen kracht door samenwerking.

Bij Roskam Media wordt continue gewerkt aan het verbeteren van de verschillende merken. Voor het merk Motorboot ontwikkelt het team van Motorboot regelmaat nieuwe features voor op de site. Doel van het blijven ontwikkelen van onder meer de website is om hét platform voor motorbootvarend Nederland en België te zijn.
Zo beschikt het blad over 35 jaar aan artikelen met boottesten en proefvaarten. Een prachtig naslagwerk waarin het leeuwendeel van de in Nederland en Europa geproduceerde motorboten zijn beschreven. Voor de live-gang van de nieuwe website van Motorboot begin 2016 is daar een eerste greep uit gedaan. Honderdtachtig van deze artikelen variërend van 2 tot 6 pagina’s, zijn als pdf beschikbaar voor de de Motorboot Members.
Dit prachtige online naslagwerk krijgt nu extra waarde door de koppeling met de database van Yacht Focus voor te koop aangeboden nieuwe en gebruikte motorjachten. In tegenstelling tot bijvoorbeeld auto’s zijn de meeste schepen in Nederland een lang leven beschoren. Dit betekent tevens dat er op de tweedehandsmarkt een rijk aanbod is van schepen op leeftijd. De combinatie van de reviews met de te koop aangeboden schepen is erg praktisch. Zo weet je niet alleen in welke conditie het te koop aangeboden schip nu verkeert, maar kun je dit aanvullen met originele informatie over het schip uit de testvaart die de redactie ermee maakte.